Storsala fortsätter expansion och förvärvar mark av Riksbyggen

Storsala tillkännager nu ett nytt markförvärv från Riksbyggen. Det markerar starten för ett nytt radhusprojekt i Svärtinge i Norrköping. Det planerade projektet omfattar 22 moderna radhusenheter och är en del av ett växande område med främst villor, radhus och parhus. 

Den förvärvade marken omfattar knappt 10 000 kvadratmeter och är belägen i Norrköpings kommun. Den totala byggnadsarean blir cirka 2 500 kvadratmeter. Radhusen kommer att upplåtas med bostadsrätt. Med en antagen detaljplan samt beviljat bygglov är projektet redo för nästa steg. Byggstart och säljstart planeras ske under 2024. 

Storsala har tidigare främst fokuserat på Stockholmsregionen men har även genomfört flertalet affärer i andra orter. Nu söker de sig ut på fler marknader runtom i Sverige. Enligt Storsalas VD Orlando Villacrez ligger detta i linje med företagets kärnverksamhet att utveckla högkvalitativa och hållbara bostäder i attraktiva lägen till överkomliga priser.

Detta är vårt andra projekt utanför Stockholmsregionen. Vi ser nu fram emot att sätta spaden i marken och att samarbeta med andra aktörer för att bidra till hela områdets utveckling, säger Orlando Villacrez, grundare och VD på Storsala.

Storsala förvärvar mark i Norrköping för ett nytt radhusprojekt.
Storsala förvärvar mark i Norrköping för ett nytt radhusprojekt.

För mer information, vänligen kontakta:
Mail: press@storsala.se

Läs nyheten på Cision