Brf Textilsagan i Gävle

Brf Textilsagan, Muréngatan, Gävle, 802 51, Gävleborgs län

Nyckelinformation

Status
Kommande
Bostadstyp
Lägenhet
Hemsida
textilsagan.se
Bostäder
46
Boendeform
Bostadsrätt
Planerad inflyttning
2025

Översikt

Välkommen hem till Textilsagan

I hjärtat av Gävles centrala stadsdel skapar Storsala 46 moderna bostadsrättslägenheter av hög kvalitet och stilren design. Här möts pulserande stadsliv med en lugn, harmonisk hemmiljö. Njut av gemenskapen på takterrassen med vacker utsikt, och upplev fördelarna med ett modernt boende där du kan trivas med stadens puls precis utanför dörren.

Din oas i hjärtat av Gävle

Textilsagan är perfekt belägen nära Gävle centralstation som bidrar till en enklare och mer bekväm vardag. Med stadskärnan bara en kort promenad på knappt en kilometer bort, kan du utforska allt som Gävle har att erbjuda med lätthet.

Kvarteret erbjuder ett pulserande stadsliv med ett rikt utbud av restauranger, affärer, museum och kulturella evenemang. Området är känt för sin närhet till havet och det vackra skärgårdsområdet, där kan du njuta av båtturer, fiske och avkoppling vid stranden.

Välkommen till detta dynamiska område i Gävle, där du kan uppleva en livlig stadsmiljö, närhet till kultur och natur, samt njuta av bekvämligheterna i vardagen. Här kan du verkligen hitta det bästa av både stadsliv och natursköna äventyr.

Utforska området

Skolor
Transportmidler
Restauranger

Kontakta mäklare/agent

Similar Properties