Brf Nynässagan – Nya radhus i Nynäshamn

Brf Nynässagan, Sandskogsvägen, Nynäshamn

Nyckelinformation

Status
Försäljning pågår
Bostadstyp
Radhus
Bostäder
32
Boendeform
Bostadsrätt
Planerad inflyttning
Inflyttning pågår

Översikt

Nynässagan

Mitt i skärgårdsnaturen, med gångavstånd till centrala Nynäshamn, presenterar Storsala ”Nynässagan” – ett idylliskt bostadsområde med 32 rymliga bostäder med en boyta på 110m2.

Hemmet

Modern och öppen arkitektur med plats för hela familjen

Här finns det gott om utrymme för hela familjen att bo och trivas! Förutom generösa sällskapsytor med öppen planlösning rymmer varje bostad fyra sovrum, dubbla badrum och uteplatser åt två olika väderstreck. Bostädernas hjärta är de ljusa och öppna ytorna som bjuder in till socialt umgänge på entréplanet. Det moderna köket med köksö och vitvaror av hög klass, har en sömlös övergång till matplatsen och vardagsrummet. Entréplanet har även ett stort fönsterparti med en utgång som knyter samman vardagsrummet med uteplatsen och trädgården.

Husens arkitektur är stilren och designad för att passa in med naturen runt omkring. Både området och bostäderna är planerade för ett fridfullt och bekymmersfritt liv för barnfamiljer. Områdets egna lek- och samlingsplatser tillsammans med den omgivande naturen ger en lugn lekmiljö för de yngsta. Två förskolor ligger på bekvämt promenadavstånd och Svandammsskolan och Gröndalsskolan på cykelavstånd. Närheten till både Hamnvikens badplats och Strandvägen med sina båtbryggor inbjuder till ett aktivt skärgårdsliv och härliga, saltstänkta bad.

Video

360 vy

Utforska området

Skolor
Transportmidler
Restauranger